Från Sexrobotar till #MeToo

Inte bara sexrobotar erbjuder en billig och försämrad version av den sexuella unionen mellan man och hustru, men de leder också till mer realistiska och högre grader av sexuell predation mot kvinnor. När jag forskade effekten av dessa sexrobotar på vårt samhälle, sprang jag över en översyn från en stor teknik webbplats. Det refererade i förbigående att en av designers på RealDoll sades ha tagit roboten hem för “realdoll” och efter hans rättegång tillbaka den i bitar.

Läs mera om detta på: https://www.vrsexleksaker.se/automatiska-masturbatorer/

Han bröt dockan eftersom han var för grov med det under sin sexuella eskapad, och han verkade nästan stolt över sin prestation. Denna stolthet förvånade mig eftersom dessa sexrobotar är gjorda för att efterlikna den sexuella upplevelsen med en sexdocka mellan en man och en kvinna, även om kvinnan är gjord av silikon. Den stolthet som ställs ut här är från någon som skapat ett objekt för att vara som en kvinna men samtidigt förstärkt en stor samhällelig pest som behandlar kvinnor som om de är objekt via sexdukken eller på http://seksinukkeja.fi/.

Riktiga kvinnor behandlas ofta som något att erövra av män, någon som ska utnyttjas för att få en sexuell hög och tillfällig uppfyllelse. Kvinnor misshandlas, misshandlas och överfallna av män som behandlar dem på det sätt som denna designer behandlade hans sexdukken.

Dessa robotar härma och efterlikna vissa funktioner i en kvinnas sinne och kropp, som försämrar kvinnor till robotnivå snarare än att lyfta robotar till den mänskliga nivån. Sexrobotar tillverkas i fabriker, och silikonkropparna hänger som kött på krokar medan de monteras från VR Sexleksaker. Den fullständiga anpassningen av dessa robotar fördjupar uppdelningen mellan en verklig sexuell union och en falsk roboten en, eftersom i verkliga livet kan du inte perfekt designa din make billiga sexdockor från Snorbilligt.se.