5 bästa VPN att avblockera Netflix 2020

5 Bästa VPN till UnBased på alla de senaste testresultaten, är den bästa VPN för Netflix ExpressVPN.

ExpressVPN fortsätter att erbjuda 24/7 tillgång till Netflix, tillsammans med bästa prestanda (hastighet och tillförlitlighet) för HD-streaming.

Om du vill avblockera Netflix med en VPN ansluter du helt enkelt till en VPN-server via VPN-appen på din dator/enhet och streamar sedan Netflix som vanligt. Nedan är jag streaming amerikanska Netflix från min plats i Europa, med hjälp av en ExpressVPN-server i Washington DC: blockera Netflix 2020

Netflix VPN ranking kriterier – De bästa VPN för Netflix som anges i denna guide alla:

Avblockera amerikanska Netflix (och ofta andra Netflix-regioner också).
Har utmärkta hastigheter och tillförlitlighet för att strömma HD Netflix utan avbrott.
Erbjuda professionell och snabb teknisk support (chatt eller e-post).
Tillhandahålla appar av hög kvalitet som ska användas på olika enheter.
Testades noggrant och befanns fungera bra med olika enheter och VPN-servrar.

snabb vpn för Netflix

Obs: Detta var ett hastighetstest med en server i New York, även om jag vanligtvis använder ExpressVPN: s Washington DC server för att strömma amerikanska Netflix från Europa.

Om du vill ha de snabbaste hastigheterna och bästa HD streaming kvalitet för Netflix, expressvpn skulle vara den högsta rekommendationen. Det är också utan tvekan den bästa VPN för streaming i allmänhet, vilket ger tillgång till alla större tjänster och streaming webbplatser.

ExpressVPN med Skarp TV – ExpressVPN är också den bäst VPN till använda med skarp TV, vilken normalt inte arbeta med VPN tjänsten. Med ExpressVPN kan du använda funktionen MediaStreamer, som är en smart DNS-tjänst. På så sätt kan du avblockera Netflix och andra streamingtjänster direkt via din smarta TV. Support kan hjälpa dig att få den här konfigurationen korrekt.

Regional Netflix-tillgänglighet: ExpressVPN ger tillgång till amerikanska Netflix, Storbritannien Netflix och Kanada Netflix. När de talar med ExpressVPN supportpersonal, uppgav de också att de stöder andra icke-engelska Netflix regioner också, men jag har inte personligen testat detta.

Källa: Snorbilligt.se