Fungerar PureVPN för att kolla på iptv tjänster?

PureVPN är en Hong Kong-baserat sällskap offranden en imponerande nätverken av 750 + jag-administrerande servarna över 141 land och 180 lokaliseringarna. Det är också med eftertryck Zero-logs medan den stöder precis rätt protokoll du behöver för din Windows Phone eller Windows 10 mobil enhet – L2TP/IPSec, SSTP, PPTP, och IKEv2.

Om du väljer att köra det på flera enheter – eftersom du kan ha upp till fem samtidiga anslutningar – kan du också njuta av dess OpenVPN på skrivbordet. Särskilt, PureVPN stöttar BlackBerry, Roku, Xbox, PS, och whatnot – mer än 20 opera-systemen.

Dess hastighet och prestanda är superb medan P2P är tillåtet. På nedåtsidan, avblockera Netflix amerikanska bibliotek kan vara ett problem, men ännu viktigare, PureVPN är transparent om dess loggning politik. Providern registrerar anslutningens tidsstämplar och den totala bandbredden som förbrukas. Det är det.

Dess månatliga plan är dyrt på $ $10,95, men dess två års prenumeration är löjligt billigt på $ $78. Med tanke på att leverantören har funnits sedan 2007, och ditt köp täcks av en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti, det är en bra affär. Ännu bättre, du kan köpa en 3-dagars abonnemang för $2,5 att prova det.